Kasteelhoeve Broers de nieuwe toegangspoort van St. Gerlach

Château St. Gerlach breidt uit..

Kasteelhoeve Broers zal de nieuwe ‘toegangspoort’ worden. De Limburgse carréhoeve wordt uitgerust met inspirerende vergaderruimtes en een landgoedwinkel (met producten uit ‘Le Verger de Camille’ (Le Boomgaard van Camille), artisanaal brood en toeristische informatie. Het is tevens een unieke ontmoetingsruimte en een rustpunt voor wandelaars en fietsers van het Buitengoed Geul en Maas.

Achter de kasteelhoeve zal een uitnodigend paviljoen verrijzen volgens het ‘state of the art’ concept van de vermaarde architect Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. In Le Pavillon komen drie multifunctionele zalen die separaat of gecombineerd (850m2) te benutten zijn, zodat een grote variëteit aan bijeenkomsten en evenementen mogelijk worden.

De opening van Kasteelhoeve Broers & Le Pavillon is voorzien in het najaar van 2016. Deze uitbreiding levert circa 20 nieuwe arbeidsplaatsen op en gedurende een jaar extra werkgelegenheid in de bouwsector.

Hieronder een film van de ruwbouw: