Over ons

Palte is een dynamisch adviesorgaan voor de bouw in de ruimste zin van het woord.

Of het nu gaat om de (ver)bouw van een woning, de nieuwbouw van hotels, scholen, fabrieken, viaducten of parkeergarages, in haar rijke historie is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van advies en projectmanagement voor bouwprojecten.

Garantie voor kwaliteit

Palte staat voor gegarandeerde kwaliteit in o.a. ontwerp, engineering, advies, bouwbegeleiding, vergunningtrajecten, budgettering en onafhankelijke expertise. Gedurende haar 45 jarig bestaan heeft het bureau met haar partners een enorme hoeveelheid kennis opgedaan over de meest uiteenlopende en vaak complexe bouwkundige vraagstukken.

ISO 9001 DNV-RvA UK colour
Palte is ISO 9001

Voortdurend wordt kennis opgedaan van nieuwe technieken waarbij de duurzaamheidgedachte steeds centraal staat. Palte verplaatst zich steeds in haar opdrachtgevers om zo tot een ontwerp en advies te komen met de ideale verhouding tussen financiële haalbaarheid en kwaliteit.


Organisatie

Het bedrijf bestaat inmiddels uit 32 enthousiaste medewerkers waarvan een groot deel reeds decennia aan het bedrijf is verbonden.

Met 10 hoog opgeleide constructeurs en 15 BIM-Modelleurs speelt Palte een hoofdrol in de Euregio op het gebied van engineering.
Verder beschikt het bureau over een eigen bouwkundige afdeling waar ontwerpen, vergunningtrajecten, bouwbegeleiding, bestekken en tijd- en budgetbewaking tot de kerntaken behoren.

 


Kernwaarden

· We leveren kwaliteit
· We zijn klantgericht
· We hebben kennis en ervaring
· We zijn horizontaal georganiseerd rond klant/klantclusters
· We zijn integer
· We ontwikkelen mens, organisatie en product vanuit een duurzaam perspectief
· Teamspirit en groepsdenken kenmerken het PALTE gevoel! Ons credo luidt dan ook: What’s in for all of us.